Begagnade båtar
Language: EnglishSpråk: Svenska
SuomiDansk
Köp båt
Sälj båt
Sålda båtar - referenser
Sökuppdrag
 
Försäljningsvillkor
 
Blogg
Om Båtagent
Nyheter
Kontakta oss
 
Startsidan

Lagoon 440

2 950 000 SEK
Lagoon 440
Aron Borg
Ansvarig mäklare
Årsmodell: 2007
Båten ligger i: Göteborg
Tillverkare: Lagoon
Pris  2 950 000 SEK / 290 274 EURO / 2 158 595 DKK

Alla bilder Skriv ut Utrustningslista

Såld

Båten såldes: 2020-06-18
Grattis till detta underbara hem på havet önskar vi de glada köparna som kommer förverkliga sin dröm om en seglats till medelhavet i denna pärla!

Sälja Lagoon? Vi hjälper dig

Båtagent har sedan starten 2005 förmedlat 1328 båtar.
Sälja båt? Kontakta oss för fri rådgivning

Lagoon 440 från 2007 säljes av andra ägaren. En katamaran med högsta nivå av komfort och lyx. En båt som om rymmer hela familjen under långa semestrar på havet.

Lagoon 440 enligt många kritiker den mest lyckade skapelsen från Lagoon med perfekt utnyttjade ytor och snyggt designad inredning däcksutrymmen. Båten håller genomgående hög standard på utförandet av såväl konstruktion som finish i material och detaljer. Planlösningen är ritad med owners cabin i styrbordsskrovet och gästkabiner i babordsskrovet. Owners cabin har förutom sin väl tilltagna dubbelkoj en egen soffa och eget badrum med toalett och dusch. I babordsskrovet rymms två kabiner, en fören och en i aktern med varsin dubbelkoj. Däremellan två badrum med toalett och duschmöjligheter, anslutna till vardera kabin. Mellan skroven finns båtens hjärta, en salong och kök av gigantiskt format. Planlösningen är öppen utan skott eller nivåskillnader mellan salong och kök. Köket är försett med en gasolspis med tre brännare, gasolugn, tre djupa hoar, stor arbetesbänk osv. Sammanfattningsvis ett kök för matälskare! 

Ett kliv akterut finns den aktre sittbrunnen/akterdäcket med stor U-formad soffa samt en bänk med ho och kran. Detta utrymme är smart skyddat av ett kapell som enkelt anpassas efter vart sol och vind kommer åt, livet ombord ska ju vara bekvämt i alla lägen. Framför salongen nedsänkt i däcket finns sittbrunn nummer två, en skön plats där det alltid är lä. Längst föröver finns i båda skroven gigantiska stuvutrymmen där bogpropellern är monterad i babords fack. Stuv överlag är inget som saknar på Lagoon 440. Det finns luckor med fack av imponerande mått både i sittbrunnarna och inne i kabinerna. 

Seglingsmässigt har man god utsikt från sittbrunnen uppe på salongstaket. Härifrån kommer man åt alla fall och skot på ett smidigt sätt. Båten har goda seglingsegenskaper och pinnar på som bara den så snart det krusar sig på vattenytan. 

Detta exemplar är välhållet och förvarades inomhus sina första 10 år. Utrustningsmässigt är båten anpassad för våra nordiska vatten med värmare och bra kapell. Komfortmässigt har båten allt man kan önska med bland annat en ny batteribank, solpaneler och tvättmaskin. Läs den kompletta listan i PDF-filen. 

Välkommen att boka en personlig visning av denna magiska, snabbseglande sommarstugan! 

FAKTA

Längd ö a: 13.66 m
Bredd: 7.70 m
Djup: 1.30 m
Deplacement: 12,150 kg
Motor: 2 st Volvo D2-55 (55 hk) 
Motortimmar: 760 tim
Dieseltank: 650 liter
Färskvatten: 900 liter

UTRUSTNING
För komplett utrustningslista, se pdf-fil ovan. Nedan följer några exempel på utrustning.
Ny mast – 2010
Spolpump med sjövatten/färskvatten på däck
Tvättmaskin 3 kg 220 V
Dieselvärmare 2 ST 4 KW
Inverter
Bogpropeller0708-79 00 02

Läs mer om Aron Borg

Intresseanmälan


Spamskydd: Vad är 5+3?

Tipsa din vän om denna båt

Finansiering med Swedbank
Vi kan erbjuda bra finansiering genom Swedbank Finans. Vi kan ofta låna ut upp till 80% av köpeskillingen med båten som säkerhet.

Fler bilder på Lagoon 440

Klicka för att se större bild och bildkommentar. För att lättare gå mellan bilderna: Använd tangentbordets höger/vänster pil eller datormusens scroll.

Båtmäklare
16/11 -20 kl. 09:20
"Lyckad båtförmedling i Lissabon"

Content

Feedback - Tyck till

Dina tankar och kommentarer är viktig för oss
- vi tar gärna emot förslag till förbättring.

Ditt namn
E-post (frivilligt)
Meddelande
Spamskydd: Vad är 7+0?