Begagnade båtar
Language: EnglishSpråk: Svenska
SuomiDansk
Köp båt
Sälj båt
Sålda båtar - referenser
Sökuppdrag
 
Försäljningsvillkor
 
Blogg
Om Båtagent
Nyheter
Kontakta oss
 
Startsidan

Bavaria 34 Cruiser Solgt / Sold

495 000 DKK
Bavaria 34 Cruiser Solgt / Sold
Michael Staufeldt
Ansvarig mäklare
Årsmodell: 2009
Båten ligger i: Humlebæk
Tillverkare: Bavaria Yacht Bau
Pris  495 000 DKK / 676 884 SEK / 66 517 EURO

Alla bilder Skriv ut Udstyrsliste - Bavaria 34 Cruiser

Såld

Båten såldes: 2020-07-10
Denne dejlige Bavaria 34 er blevet solgt fra Danmark til Sverige, hvor hun fremover vil sejle på den svenske vestkyst.

Sälja Bavaria 34 Cruiser? Vi hjälper dig

Båtagent har sedan starten 2005 förmedlat 1312 båtar.
Sälja båt? Kontakta oss för fri rådgivning

Bavaria 34 Cruiser från 2009 i riktig gott skick med masser av utrustning. Totalt gåt igenom och uppgraderat av Humlebæk Varv under 2017, nu klar til sina nya ägare.

Denna unika Bavaria 34 Cruiser är i 2015-17 totalt genomrenoverat av kända Humlebæk Varv. Båten står därför nästan som ny med ett antal uppgraderingar och finess, som gör att denna Bavaria 34 skiljar ut från alla andra Bavaria.


Båten är ommalat i en lysgrå AWL Grip färg, som gör den otrolig enkel o underhålla (måste aldrig poleras), lika med det blev pålagd ett teakdäck, vilket samtidig ger båten ett exsklusivt look. Sämtliga skrovgenomföringar och kranar blev bytat, kölen blev umlaggd med glasfiber, vilket gör, att den aldrig kommer o rusta. Förutom detta fick hela aptering en uppdatering med bl.a. nya lyse alcantara dynor, ny ugn, micro ugn, ny vattenvärmare, nytt toilet omm. I 2018 fick båten ilaggd en bowthruster, vilket med den stärka VP D1 motor gör, att båten är enkel o manövrera ochså i trånga hamnar.

 

När Bavaria 34 cruiser lanserades 2007 skrev generalagenten följande:

 

”Båten har en modern fräck framtoning men där varvets uppskattade klassiskt vackra former finns bevarade. Långa seglande linjer visar satsning på fina seglingsegenskaper. Nya genomtänkta funktioner för segling med exempelvis ett storskotssystem där du alltid kan skota i lovart från rorsmansplats. Sittbrunnen är tack vare nytänkande rekordstor med sittbänkar på hela 2,40 m längd och utrustad med ett bra sittbrunnsbord. Modernt rak stäv och tvär akter ger också mer plats till en komfortabel inredning. Båten har totalt 14 skylights och ventiler vilket ger en extremt ljus båt invändigt och bidrar till båtens fräcka utstrålning. Badbryggan är integrerad i akterspegeln och fälls ut elektriskt.”

 

Båten är traditionellt inriktad med en stor agterkabin, ett meget velutrustat L-pantry till babord och stor navigationsplats till styrbord. Båtens toilet med dusch hittar du bakom naviplatsen vid nergången från sittbrunnen. Huvudkabinen är nästan enorm med en L soffa till babord och en soffa om styrbord. Det stora salonbordet kan fällas ut så det blir gott om plats till hela besättningen och gästar. Framme finns en stor och ljus förpik.

Denna Bavaria 34 har blivit väl skött av sina ägare, hon är sjösatt och bara klar till sina nya ägare. Bara sl¨ppa linorna o sticka iväg.

Fakta:

Längd: 10,71 m
Bredd: 3,60 m
Djupgående: 1,90 m
Deplacement: 5700 kg
Motor: Volvo Penta D1-20, 18 hk, ca 640 timmar

Dieseltank: 150 liter
Vattentank: 210 liter

 

Segel:

Stor med gennemgåande lattor, Elvström dacron

Rullgenua, dacron (Ny 2019)

Gennaker med pål (Ny 2017)

Furlex rullförstag (nyt i 2017)

 

Navigation/Elektronik:

Magnetkompas

Raymarine ST60+ Log, Lod, vattentemp

Raymarine ST60+ Wind

GARMIN GS MAP 720 GPS-plotter

TV-antenna i masttop

 

Övrigt:

Webasto värmare

Trykvand (Koldt og varmt)
Spis med ugn (2017)

Microugn (2017)

Bowthruster (2018)

Teakdäck (2017)

 

Full utrustningslista hittar du i pdf ovenför eller ta kontakt tilt erik@baadagent.dk eller michael@baadagent.dk för mera information eller en evt. visning.

COVID 19
”Båtagent vädjar till alla båtägare och spekulanter att följa Folkhälsomyndighetens rekommendationer, att avstå ifrån att uppsöka båt till salu om man ej är frisk, att hålla avstånd och undvika beröring. Notera att köpares undersökningsplikt kvarstår.”
+45 21 48 88 80

Läs mer om Michael Staufeldt

Intresseanmälan


Spamskydd: Vad är 8+1?

Tipsa din vän om denna båt

Finansiering med Swedbank
Vi kan erbjuda bra finansiering genom Swedbank Finans. Vi kan ofta låna ut upp till 80% av köpeskillingen med båten som säkerhet.

Fler bilder på Bavaria 34 Cruiser Solgt / Sold

Klicka för att se större bild och bildkommentar. För att lättare gå mellan bilderna: Använd tangentbordets höger/vänster pil eller datormusens scroll.

Båtmäklare
16/11 -20 kl. 09:20
"Lyckad båtförmedling i Lissabon"

Content

Feedback - Tyck till

Dina tankar och kommentarer är viktig för oss
- vi tar gärna emot förslag till förbättring.

Ditt namn
E-post (frivilligt)
Meddelande
Spamskydd: Vad är 3+2?