Begagnade båtar
Language: EnglishSpråk: Svenska
SuomiDansk
Köp båt
Sälj båt
Sålda båtar - referenser
Sökuppdrag
 
Försäljningsvillkor
 
Blogg
Om Båtagent
Nyheter
Kontakta oss
 
Startsidan

Jeanneau Sun Odyssey 37 

550 000 DKK
Jeanneau Sun Odyssey 37
Michael Staufeldt
Ansvarig mäklare
Årsmodell: 2000
Båten ligger i: Karrebæksminde
Tillverkare: Jeanneau
Pris  550 000 DKK / 754 048 SEK / 73 959 EURO

Alla bilder Skriv ut Equipment List - Jeanneau Sun Odyssey 37

Jeanneau Sun Odyssey 37, två kabinor version från 2000 i gott skick med massor av utrustning till boende och long term cruising.

Jeanneau Sun Odyssey 37 är den fortsatta utvecklingen av den tidigare Jeanneau Sun Odyssey 36.2, där 37an är en fot längre, men 10 cm smalare, har dock 15% större segelyta, vilket innebär att hon inte bara är något större, men också har betydligt bättre seglingsegenskaper. Med Sun Odyssey 37 kommer du mycket nära en prestandakryssare av denna storleken. Jeanneau Sun Odyssey 37 designades av Jeanneaus husdesigner Jacques Fauroux.


Denna JSO 37 är från 2000 och i den mer lyxiga tvåkabinversionen, där du har två masterkabinor och en mycket stor toalett / badrum med en dedikerad duschavdelning och direkt tillgång till ett stort våtskåp, till dom våta regnkläderna. Den främre kabinan och salonen är desamma på båda versionerna av 37an, och med de många och stora fönstren upplever du en ljus och vänlig inredning med gott om utrymme och gott om förvaringsrum överallt.


Pentryt är mycket välutrustat med bland annat kallt och varmt vatten, två hoa, saltvattenkran, ENO-spis och en jättekylare med en liten frys till isbitarna.


Nuvarande ägare har tagit väl hand om båten, där de bland annat har fogat om hela teakdäcket,  förnyat  takfönster, renoverat motorn och bytt batterier. Nya, formsydda sittbrunnsdynor i fint läder har också lagts till det bekväma livet i hamn.


Denna båt har utrustats med en targabåge, på vilken solceller är fästa för kontinuerlig laddning av förbrukningsbatterierna. På denna finns det även davider till o hänga dinghyn, och för de mycket soliga dagarna kommer du att kunna njuta av skuggan i cockpit under den fina skräddarsydda bimini. Självklart finns det ett fullt sittbrunnskapell för de svalare vår- och  höstkvällarna. Hon har utrustats med nästan allt inom Navigation, såsom radar, plotter, AIS, autopilot, etz.


För regelbunden cruising med familj och eller vänner har du gott om utrymme överallt för både bagage och proviant till att vistas ombord även under den långa semestern.


Du kan ladda ner hela utrustningslistan som pdf-fil ovan. Om du behöver ytterligare information, vänligen kontakta ansvarig mäklare via e-post eller telefon.  

 

Data:

LOA 11,40 m 

Beam 3.70 m 

Draft 1,93 m

Displacement approx. approx. 6,4 t 

Ballast approx.  2.000 kg

Water approx. 260 l

Fuel tank approx. 115 l

Black water tank approx. 1 x 60 l+45 21 48 88 80

Läs mer om Michael Staufeldt

Intresseanmälan


Spamskydd: Vad är 5+5?

Tipsa din vän om denna båt

Finansiering med Swedbank
Vi kan erbjuda bra finansiering genom Swedbank Finans. Vi kan ofta låna ut upp till 80% av köpeskillingen med båten som säkerhet.

Fler Jeanneau till salu
Jeanneau Sun Fast 37 RESERVERAD, år 2003
Jeanneau 42 DS, år 2011
Jeanneau Sun Odyssey 469 , år 2014

Fler bilder på Jeanneau Sun Odyssey 37

Klicka för att se större bild och bildkommentar. För att lättare gå mellan bilderna: Använd tangentbordets höger/vänster pil eller datormusens scroll.

Båtmäklare
9/9 -21 kl. 08:58
"VAD HÄNDER PÅ BEGAGNAT MARKNADEN?"

Content

Feedback - Tyck till

Dina tankar och kommentarer är viktig för oss
- vi tar gärna emot förslag till förbättring.

Ditt namn
E-post (frivilligt)
Meddelande
Spamskydd: Vad är 0+6?