Begagnade båtar
Language: EnglishSpråk: Svenska
SuomiDansk
Köp båt
Sälj båt
Sålda båtar - referenser
Sökuppdrag
 
Försäljningsvillkor
 
Blogg
Om Båtagent
Nyheter
Kontakta oss
 
Startsidan

Hallberg-Rassy 37 RESERVERAD

210 000 EUR
Hallberg-Rassy 37 RESERVERAD
Robert Renlund
Ansvarig mäklare
Årsmodell: 2008
Båten ligger i: Åbo/Turku
Tillverkare: Hallberg-Rassy/Sweden
Pris  210 000 EURO / 2 412 822 SEK

Alla bilder Skriv ut Specifikationerna HR37-2008

Hallberg Rassy 37 är en välbyggd långfärdsbåt med goda seglingsegenskaper och utrustningsnivå. Båten är konstruerad för att trivas ute på havet, med tryggheten i midskeppsbrunnen och de stabila seglingsegenskaperna. Samtidigt är båten ytterst komfortabel att leva ombord på med stora utrymmen under däck.

Under åren 2003–2012 har det byggts 200 exemplar av Hallberg-Rassy 37. År 2006 vann modellen ”Boat of the year” utsedd av Cruising World Magazine i USA, i kategorin ”Production Cruiser 37-39 ft”. Hallberg-Rassy 37 är en kustseglare med oceankapacitet. Tank-kapaciteten är hög vilket ger lång räckvidd för långfärdssegling.

 

Sittbrunnen är välskyddad av den HR-typiska vindrutan med öppningsbar mittruta och hantag på sidorutororna. Akterdäcket är stort och gör vistelse på däck runt sittbrunnen lätt. Under sittbrunnen där maskinrummet är placerat, är väl tilltaget och allt är lättåtkomligt för enkel service även i lite svårare förhållanden. I aktern finns en rymlig akterkabin och i fören en kabin med dubbelkoj, sovplats för totalt sju personer ombord. I hytterna finns gott om stuvutrymmen. Däremellan ryms salong, pentry med kyl och frys, navigationsbord och toalett med dusch. Salongen har gott om ljusinsläpp. Båtens fina träinredning i mahogny är byggd av erfarna båtbyggare på Orust.

 

Denna Hallberg-Rassy säljs av sin tredje ägare. Båten har alltid varit i finsk ägo och är professionellt servad och underhållen. Vinterförvarad i varm hall i Åbo.

En fantastisk, trygg och eftertraktad båt för den mindre familjen, som på ett bekvämt sätt vill långsegla på semestern eller ge sig av på längre äventyr på världshaven.

 

Basic information:

  • Lenght: 11,32 m
  • Width: 3,55
  • Draft: 1,90 m
  • Displacement: 7.500 kg
  • Engine:Yanmar 54 Hp, Diesel  340 L
  • Designer: Germán Frers
  • Boat location: Turku

 

Equipment:

Side-Power 6 Hp, Webasto Air top 3500D 3,5kW, Solarpanel Naps 44W, plotter Raymarine C120 w, autopilot Raymarine ST7002G with remote control, VHF B&G, radar Raymarine 4kW 18 Radome

Se specifikationerna för mer information.

Läs mera:

https://www.hallberg-rassy.com/yachts/previous-models/hallberg-rassy-37

 

 

 

 

+358(0)40 3100 066

Läs mer om Robert Renlund

Intresseanmälan


Spamskydd: Vad är 6+0?

Tipsa din vän om denna båt

Finansiering med Swedbank
Vi kan erbjuda bra finansiering genom Swedbank Finans. Vi kan ofta låna ut upp till 80% av köpeskillingen med båten som säkerhet.

Fler bilder på Hallberg-Rassy 37 RESERVERAD

Klicka för att se större bild och bildkommentar. För att lättare gå mellan bilderna: Använd tangentbordets höger/vänster pil eller datormusens scroll.

Båtmäklare
20/12 -22 kl. 14:09
"Vintersegling i december på västkusten"

Content

Feedback - Tyck till

Dina tankar och kommentarer är viktig för oss
- vi tar gärna emot förslag till förbättring.

Ditt namn
E-post (frivilligt)
Meddelande
Spamskydd: Vad är 4+5?