Begagnade båtar
Language: EnglishSpråk: Svenska
SuomiDansk
Köp båt
Sälj båt
Sålda båtar - referenser
Sökuppdrag
 
Försäljningsvillkor
 
Blogg
Om Båtagent
Nyheter
Kontakta oss
 
Startsidan
Båtmäklare Köpa eller Sälja båt Danmark

Lars Legarth

Båtmäklare Danmark Vest, Jylland

Lars Legarth är båtmäklare i Danmark för Jylland och Nordtyskland och är bosatt i Kolding.

Lars är ursprungligen utbildad inom sjöfart och arbetade tidigare inom sjöfart och skeppsklarering.

De senaste 25 åren har Lars arbetat i båtbranschen, inledningsvis hos LM Glasfiber inom sälj och logistik och efterföljande i ledande positioner inom sälj och marknadsföring hos erkända danska producenter av däckutrustning. De senaste 6 åren har Lars varit ansvarig för supply-chain samt deltagit i flera båtutvecklingsprojekt hos X-Yachts .

Tack vare sina tidigare arbetslivserfarenheter har Lars stor kännedom till båtar och båtkonstruktion, och till båtbranschen generellt. Han har under sina många år i branschen utvecklat ett stort nätverk i båtvärlden både i danmark men även internationellt.

Lars är passionerad seglare, både semester -och kappsegling. Han startade i optimistjolle som 7-åring och fortsatte vidare i andra jolleklasser innan han gick vidare till flertalet kölbåtsklasser samt distanskappsegling och matchrace.

Under åren har Lars själv ägt och renoverat många båtar och fritiden tillbringas de senaste åren i familjens LM 35 Vitesse, och självklart även som gast på olika kappseglingsbåtar med gamla seglarvänner.

Lars talar flytande Danska, Engelska och Tyska.

Epost: lars@baadagent.dk
Telefon: +45 40 54 87 22

Båtmäklare
20/12 -22 kl. 14:09
"Vintersegling i december på västkusten"

Sålda båtar