Begagnade båtar
Language: EnglishSpråk: Svenska
SuomiDansk
Köp båt
Sälj båt
Sålda båtar - referenser
Sökuppdrag
 
Försäljningsvillkor
 
Blogg
Om Båtagent
Nyheter
Kontakta oss
 
Startsidan
Niklas Gustafsson, Båtmäklare Bråviken - Sölvesborg
Båtmäklare Bråviken - Sölvesborg

Niklas Gustafsson

Båtmäklare Bråviken-Sölvesborg

Niklas har ett genuint båtintresse och har hela sitt liv levt och verkat vid kusten. Just nu utgår han från Bråviken, men då han driver ett flertal andra företag rör han sig längs både ost- och sydkust. Han är en aktiv seglare, både semestersegling med familjens Dufour 38, tävlingssegling samt transportsegling när tillfälle ges. Familjens valspråk är att man aldrig kan få för många båtar och vid den senaste inräkningen var det fler än tio flytande farkoster vid bryggan. Han har ett stort intresse för, och kunskap om, tekniska lösningar ombord och har utöver detta stor erfarenhet av såväl utom- som inombordsmotorer.
När Niklas inte seglar är han helst ute och fiskar. Han driver ett eget företag som fiskeguide och kör då en Arronet 23,5 SPT samt är VD i familjeföretaget Vågskvalp AB.
Utöver allt detta har han snart 30-års erfarenhet av IT-branschen där han i sin roll som säljare och regionchef utvecklat en fin känsla för värdet av nöjda kunder och medarbetare samt av att skapa långvariga relationer. Niklas har Fartygsbefäls examen Klass VIII.

Epost: niklas.gustafsson@batagent.se
Telefon: 070-720 42 20

Båtmäklare
9/9 -21 kl. 08:58
"VAD HÄNDER PÅ BEGAGNAT MARKNADEN?"

Sålda båtar