ROE 44

Årsmodell: 1978
Tillverkare:
Båten ligger i: Nacka
Pris: 525 000 SEK / 51 001 EURO / Högstbjudande!

ROE är ett litet skepp. Byggd ursprungligen som transportbåt men nu ombyggd för att passa som bobåt eller en mycket gedingen semesterbåt.

Emil Alm
Ansvarig mäklare

072-320 42 55, emil@batagent.seROE är ett "one off" bygge från Norge, ursprungligen tänkt att gå som transport/taxibåt runt Gullmaren. Numer är hon omgjord för att passa som bobåt året runt och har renoverats löpande senaste åren. Hon har dock en helt fungerande maskin och utrustning för att kunna framföra henne även som semesterbåt.

Skrovet är av plast och överbyggnaden av aluminium. Fördäcket är stort och rymligt med plats för rejäla knapar och hydrauliskt ankarspel. En passage leder akteröver till ett lite mindre akterdäck, här finns dörr till kabyssen och en lejdare upp till en stor uteplats med plats för stort bord och flera sittande.

Väl inne i båten har man en kabyss med bord och stolar. Ett stort och välfungerande kök med mycket förvaring och stora avlastningsytor. Föröver från kabyssen återfinns kommandobryggan med alla instrument för att framföra henne under alla typer av förhållanden. En trappa ner under kommandobryggan finns en förpik med 2+1 koj i våning, garderober och en soffa. Här finns även toalett och separat duschutrymme. Ingången till motorrummet som är stort för att vara lättarbetad med motor, elgenerator och varmvattenberedare. Akterkabin innehåller dubbelkoj samt toalett.

Fullständig utrustningslista kommer inom kort.

Båtagent hjälper  till med förmånliga försäkringar och finansieringslösningar.

Fakta:

Löa: 13,85m
Bredd: 4,10m
Djup: 1,65m
Depl: 22ton
Motor: Valmet 611 (300h sen renovering)
Effekt: 185hk
Bränsle: 1800l
Vatten: 2*200l

Utrustning:
För komplett utrustningslista se PDF-fil ovan, här följer några exempel:
Vattenburen värme
Varmvattenberedare
Elspis
Kyl
Dieselgenerator
AIS
Radar
Ekolod
Simrad plotter
VHF

 
Tänk dig en bra bostadsmäklare
– det är så Båtagent arbetar.
Sedan starten 2005 har vi förmedlat många lyckade båtaffärer där säljare och köpare är nöjda
www.batagent.se
För fler bilder och utrustningslista:
www.batagent.se/3729
Använd QR-koden om du vill öppna sidan direkt i din mobil.