Sea Ray 315 Sundancer

Årsmodell: 2005
Tillverkare: Sea Ray
Båten ligger i: Vaasa
Pris: 69 000 EURO / 717 099 SEK

Sea Ray 315 Sundancer - 2005 En välplanerad midcabin båt med fina utrymmen både ute och inne och plats för hela familjen, 4-5 bekväma kojer och utrustad för ett bekvämt liv ombord.

Robert Renlund
Ansvarig mäklare

+358(0)40 3100 066, robert@batagent.fiLetar du efter en snygg och rymlig midkabin/familjebåt i premiumklassen i storlek kring 10 meter? Kanske kan denna välskötta Sea Ray 315 Sundancer med sin bränslesnåla Volvo Penta disel motor vara båten för dig?

Båten har ett vasst V-botten skrov som gör att den går riktigt mjukt och fint även i lite grövre sjö. Planlösningen i båten är väl genomtänkt med en nedbäddbar dinett och en stor nedbäddbar U-soffa med bord i förpiken. En stor kabin med dubbelbädd och förvaring finns också i kabinen där 4 vuxna och 2 barn sover gott. Därtill ett komplett kök och ett rymligt badrum med dusch.

Sittbrunnen är stor, lyxig och noga genomtänkt. Här sitter upp till 9 personer bekvämt varav 5 st. kan sitta mittemot varandra i akterns soffgrupp med uppdukat bord framför sig. Bakre delen av Back-to-back soffan på BB-sida kan också konverteras till en dubbel solbädd. Stor extern badbrygga med badstege finns och på akterspegelns utsida finns ett stort förvaringsutrymme.

Denna båt som är ett riktigt bra långsiktigt val för den kvalitetsmedvetne köparen förevisas i Vasa.

 

Kontakta ansvarig mäklare:
Robert Renlund

Båtmäklare Finland & Baltikum

Telefon: +358(0)40 3100 066
E-post: robert@batagent.fi
Läs mer om Robert Renlund

 
Tänk dig en bra bostadsmäklare
– det är så Båtagent arbetar.
Sedan starten 2005 har vi förmedlat många lyckade båtaffärer där säljare och köpare är nöjda
www.batagent.se
För fler bilder och utrustningslista:
www.batagent.se/5475
Använd QR-koden om du vill öppna sidan direkt i din mobil.