Arcona 465 Carbon

Modellår: 2021

Plats: Dalsbruk - Finland

Tillverkare: Arcona

Pris: 810 000 €

( 9 421 101 SEK / 6 048 994 DKK )

Skriv ut

Välkommen till en värld av segling och äventyr ombord på den magnifika Arcona 465 Carbon - en mästare i skönhet, prestanda och komfort till sjöss.

Upptäck Arcona 465 Carbon - Segelbåten för den kvalitetsmedvetna seglaren. Denna magnifika segelbåt kombinerar prestanda, elegans och komfort för att erbjuda en seglingsupplevelse i världsklass.

Högteknologisk konstruktion
Arcona 465 Carbon är tillverkad med en innovativ kolfiberkonstruktion som minimerar vikten utan att kompromissa på styrkan. Detta garanterar enastående seglingsegenskaper och hållbarhet, vilket gör den idealisk för både tävlingssegling och långa distanser.

Elegant design
Designen på Arcona 465 Carbon är tidlös och stilren. Båten har rena linjer och en modern estetik som säkerställer att du alltid seglar med stil. Inredningen är smakfullt inredd med högkvalitativa material, vilket ger en lyxig och inbjudande atmosfär.

Optimal prestanda
Med en optimal ballastfördelning levererar Arcona 465 Carbon enastående prestanda i alla väderförhållanden. Båten är utrustad med ett kraftfullt segelplan och ett avancerat roderdesign för exakt manövrering och maximal hastighet.

Komfort och bekvämlighet
Inuti båten hittar du rymliga och bekväma utrymmen som är perfekta för långa resor. Den välplanerade layouten inkluderar en stor salong, fullt utrustat kök och lyxiga kabiner som gör att du alltid känner dig som hemma, oavsett var dina äventyr tar dig.

Tekniska funktioner
Arcona 465 Carbon är utrustad med den senaste seglingsteknologin, inklusive avancerade navigationssystem och ett effektivt elsystem. Dessa funktioner gör seglingen både säkrare och mer njutbar, samtidigt som de ger dig full kontroll över båten i alla situationer.

Sammanfattning:
Arcona 465 Carbon modellår 2021 är inte bara en segelbåt; det är en livsstil. Oavsett om du är en passionerad seglare eller någon som uppskattar kvalitet och komfort, kommer denna båt att överträffa dina förväntningar. Upplev skillnaden med Arcona 465 Carbon och segla in i framtiden med överlägsen stil och prestanda.

Kontakta oss för att boka en visning och upptäck varför Arcona 465 Carbon är den ultimata segelbåten för dig.

Fakta om: Arcona 465 Carbon
Designer

Stefan Qviberg

Tillverkare

Arcona Yachts

Motor

Yanmar

Längd

14.09 m

Bredd

4.24 m

Djup

2.50 m

Deplacment

9550 kg

Max. Höjd

23.50 m

Bränsletank

240 L

Skrov nr

19

WIN kod

SE-ARC46519H021