Beneteau Oceanis 40 nBu00e5tagent

Beneteau Oceanis 40

Modellår: 2007

Plats: Hvar/ ACI Marina Vrboska

Tillverkare: Beneteau

Pris: 134 000 €

( 1 535 874 SEK / 999 204 DKK )

Skriv ut

Här har du chansen att skaffa en välskött finskägd Beneteau Oceanis 40 från 2007, en idealisk följeslagare för både långa resor eller kustkryssningar. Utrustad med alla nödvändiga bekvämligheter och i välskött skick, är denna Oceanis 40 redo att hitta sin nya kapten.

Beneteau Oceanis 40 kombinerar komfort och prestanda med sina generösa utrymmen och modern och elegant design.
Båten är finskregistrerad och säljs av sin första ägare som endast har haft den för privat bruk. För närvarande belägen i Kroatien.

Oceanis 40 i 2007 års version är bekväm, lätt att manövrera och kryssa, presterar bra i lätta vindar och behaglig räckvidd i byiga förhållanden.
Design och utrustning är mycket konsekvent, från den generösa cruising-dedikerade sittbrunnen, den simmarvänliga badbrygga, till pentryt där två kan arbeta sida vid sida, och det rymliga badrummet.

Sprayhooden är hög med gott om plats runt avlastare och vinschar. Den ger bra sikt framåt och upp till storseglet, och är omgiven av ett stadigt griphandtag för stöd.
Alla segel kan styras från cockpit, förutom furlinglinan som löper längsmed babordssidan för att ge siktlinje till furlingtrumman.
Nedre däck känns välkomnande i alla väder. Beneteau Oceanis 40 har tre hytter, två badrum och en salong och pentry, med motor under sittbrunnen som nås från alla håll via trappan eller akterhytterna.
Den rymliga v-formade ägarhytten är belägen i fören.
Fönstrerna som löper längs med hela loungen och pentryt, samt takfönster, håller det ljust och välkomnande. Pentryt är beläget längs babords sida, med tvålågig spis och kyl/frysfack.

Fakta om: Beneteau Oceanis 40
Designer

Berret- Racoupeau

Tillverkare

Beneteau France

Motor

Yanmar E04600

Längd

12.14 m

Bredd

3.92 m

Djup

1.95 m

Deplacment

8260 kg

Max. Höjd

17.65 m

Bränsletank

200 L