Dufour 40 Peformance

Modellår: 2003

Plats: Österåker

Tillverkare: Dufour

Pris: 990 000 SEK

Dufour 40 Performance, tre hytter 2003. En båt där kompromissen mellan prestanda och komfort är liten. Detta är båten för dig som inte gillar att bli omseglad.

Dufour 40 är känd som en välbyggd båt och en god seglare, vilket många framskjutna placeringar på kappseglingsbanorna har visat. Samtidigt är Dufour 40 Performance en otroligt bra familjebåt. En båt där hela familjen kommer att trivas.

Under däck har Duforvarvet utnyttjat båtens utrymmen på ett optimalt sätt. Centralt i båten finns en härlig salong. Gott om plats för hela familjen och vänner. Bra med förvaring i hyllor och skåp. Om babord finns ett väl tilltaget pentry. Gott om stuv, dubbla hoar, spis med ugn och en rejäl kyl. Om styrbord finns ett navigationsbord, elcentral och toaletter.

Akterut i båten två fina aktre hytter. Bra förvaring i garderob och hyllor. I den förliga hytten finns en mycket praktisk koj placerad om styrbord. Bara att sätta sig på kanten och lägga sig ner, äntligen slut med att krypa upp i kojen. Bra med förvaring även här.

En väl tilltagen sittbrunn med heltäckande kapell. Alla beslag från mast, motor till vinschar är av god kvalité och från kända tillverkare. Den stora ratten ger dig full kontroll över båten i alla situationer. Denna båt är utrustad med rullmast, vilket underlättar för en mindre besättning.
Välkommen till en fantastik seglare med plats för hela familjen eller vänner. En båt som fullkomligt äter distansminuter under längre seglingar.

Skriv ut
Fakta om: Dufour 40 Peformance
Tillverkare

Dufour Yachts

Motor

Volvo Penta D2 55

Längd

12,32 m

Bredd

3,9 m

Djup

2,1 m

Deplacment

ca 7800 kg

Bränsletank

160 L

WIN kod

FR-DUFE0171A263

Liknande båtar till salu