Linjett 37

Modellår: 2007

Plats: Helsingfors

Tillverkare: Linjett

Pris: 189 000 €

( 2 166 270 SEK / 1 409 326 DKK )

Såld 2017-03-20

Skriv ut

En fantastiskt fin Linjett 37 och generöst utrustad Linjett 37:a för den som söker den ultimata kvalitetsbåten för såväl familjesegling som kappsegling.

Linjett 37 är en segelbåt anpassad för skärgårdssegling med en klassiska linjer ett acceptabelt djupgående för att kunna lägga till i härliga naturhamnar. Den smala vattenlinjen med det lättdrivna skrovet ger en hanterbar segelyta som helt kan manövreras av rorsman.  Segelbåten är byggd för att enkelt hanteras av två personer. Dessutom är detta exemplar utrustat med elvinchar som ytterligare förenklar hanteringen av båten under segling.

Mer info om Linjett 37 finner ni på Linjetts hemsidor här.

Denna båt är i 3 sovkabiners utförande med en mycket ombonad förpik och akter med en större dubbelbädds kabin medan den andra är något smalare. Kojerna är utrustade med möjlighet till sjökoj.

Salongen är inredd med en L-soffa samt två fåtöljer kring ett stort uppfällbart matbord. Genom att svänga ena fåtöljen mot kartbordet fås en stabil arbetsstol för navigatören.

Det stora pentryt är utrustat med såväl kyl i normal ordning samt en extra kyl under kartbordet. Behöver man kocka under sjögång finns det möjlighet till en stödbänk som monteras i beslag under durken.

Teakdäcket är i perfekt skick och är omskött enligt alla konstens regler. Rikligt med instrumentering samt både AIS sändare och mottagare är ett mycket praktiskt alternativ till radar. Med två stora självskotande elvinchar som förses med elektricitet från egna batterier underlättar segling med liten besättning. Dessutom finns själskotande fockskena på fördäcket.

Nedan exempel på utrustning som ingår:

Mycket segel, varav en del förnyade.

Motor: Volvo Penta D1 30B, 760 h
El vinchar Andersen ST46 2 st
Nexux NX2 instrumentering, multiinstrument och vindinstrument samt vind och taktikinstrument
Raymarine ST6002 Autopilot + GPS
Raymarine VHF med extra högtalare
Raymarine plotter C120
AIS sändare och mottagare
Fusio Audio system radio med fjärrkpntrolpanel utomhus, inbyggd i-POD
Solcell + 3 x 100 Ah AGM batterier + startbatteri

Sprayhood med sittbrunnstält etc

Fullständig utrustninglista finns att ladda ned som pdf genom att klicka på ikonen uppe i annonsen.

Fakta om: Linjett 37
Längd

11.45 m

Bredd

3.6 m

Djup

1.9 m