Marex 350 Scandinavia

Modellår: 2006

Plats: Värmdö

Tillverkare: Marex

Pris: 1 495 000 SEK

( 133 330 € / 994 509 DKK )

Skriv ut

En Norsk kvalitetsbåt söker ny skeppare. Här hittar du ett för sin ålder välhållet exemplar. Vi kommer senare att uppdatera prospektet med fler bilder. Båten står nu på land.

Komfort för pengar
Marex kombinerar den norska kärleken till friluftsliv med den moderna komforten som banbrytande teknologi och intuitiv design har gett oss. En av de mest populära modellerna är 350 Scandinavia, en evig klassiker som finns i otaliga nordiska hamnar. Marex 350 Scandinavia är en vacker, typisk norsk cabin cruiser med all den innovativa teknologi och smarta lösningar från topp till botten som du kan tänka dig. Marex 350 Scandinavia framkom genom oändliga tester, kraftfulla motorer och fokus på familjelivet. Så du kan se fram emot en båt som verkligen uppfyller alla dina önskemål om livet till sjöss.

350 Scandinavia är helt fantastisk att styra. Med standardutrustning får du en kraftfull motor som kan få båten upp i en hastighet av 35 knop. Nu väljer de flesta att hålla sig till en mycket lägre hastighet, men då och då kan det vara roligt att verkligen sätta fart på båten och känna draget i magen medan du flyger över havsytan. 350 Scandinavia är utmärkt anpassad för längre resor med hela familjen – upp till 5 personer kan bo på denna vackra båt med full komfort utan att trampa varandra på tårna.

Invändigt
Här hittar du ett komplett kök med dieselhäll och diskho, samt ett litet kylskåp. Köket är mest lämplig för fyra personer, men det finns lätt plats för fler om de sitter lite närmare varandra. Här finns gott om förvaringsutrymme, inga utrymmen har lämnats oanvända. Strax bakom dörren på det övre däcket finns en annan hörna där familjen kan samlas efter middagen och samtala medan de blickar ut över havet - två steg ner och du är vid vattnet och kan ta ett dopp. Förarplatsen är också omgiven av modern teknologi, tydliga knappar och hydrauliskt ratt som gör styrningen till en dröm. Under däck finns en stor och rymlig salong med förvaringsutrymme både under soffan och vid fönsterbrädorna. Det är otroligt lätt att förvandla soffan till en stor dubbelsäng, och när man passerar det rymliga badrummet kommer man till ett riktigt sovrum med läslampor och luftkonditionering. Här kan man egentligen bo året runt och följa sommaren oavsett vart den är på väg!

Utvändigt
Den största fördelen med 350 Scandinavia är självklart dess så kallade hardtopp. När dörren är låst behåller du lätt värmen, och det är smidigt att montera på locket även på båtens utsida om man önskar mer utrymme. 350 Scandinavia är strax över tio meter lång och tre meter bred, men den sticker bara upp 2,7 meter över havsytan. Det är alltså lätt att gå av och på båten oavsett gästhamn. Dessutom finns det plats för upp till 10 personer på däcket, och 4 personer kan enkelt övernatta ombord (sex personer om två av dem är barn).
Fakta om: Marex 350 Scandinavia
Tillverkare

Marex Boats

Motor

Volvo Penta 350 D6

Längd

10,78 m

Bredd

3,31 m

Djup

1,13 m

Deplacment

5250 kg

Bränsletank

670 L L

WIN kod

NO-MAR06129C606

Liknande båtar till salu