Modern Bermuda Sloop 43ft

Modellår: 1995

Plats: Göteborg

Tillverkare: One-Off

Pris: 795 000 SEK

( 69 754 € / 520 945 DKK )

Skriv ut

En helt unik båt. Färdigbyggd och sjösatt 1995, med klassiska Bermuda Sloop-linjer. Kontinuerligt uppdaterad.

Fantastiskt välbyggd och uppdaterad med mycket utrustning. Den moderna undervattenskroppen, liksom riggningen, ger henne fina fart- och manöveregenskaper. Finish och kvalitet i allt. En båt som får alla båtälskare att vända på huvudet när den glider in i hamn.

Ritad, konstruerad och byggd ”one-off” av en skeppskonstruktör från Chalmers Tekniska Högskola, kombinerar denna unika båt fantastiska seglingsegenskaper med modern teknik, god komfort och inte minst ett osannolikt hantverksarbete, t.ex. det vackra skåpet för alla signalflaggor.
Nedanför trappan om BB finns förut generöst pentry med spis, ugn, dubbla diskhoar och kyl samt U-formad soffa i salong med vackra förvaringshyllor och fällbart bord. WC med septitank. Om SB, navigationsplats och kontrollpanel samt soffa i salong. Värmekamin. Inredningen omfattar 6 generösa sov platser varav två i salongen, två i kabin i förpik samt två akter om nedgångstrappan.

S/Y Hanna Maria kan inte beskrivas, hon måste ses av dig som uppskattar vackra linjer, detaljer och förstår det unika värdet i denna båt. Läs mer och öppna vår utrustningslista som PDF ovan och besök gärna också konstruktörens egen hemsida (engelska).
Hon säljs av konstruktören/byggaren som nu, med ålderns rätt, avser övergå till mer stillsamma aktiviteter. Skrovet är byggd i en sandwich/komposit konstruktion i trä/GRP på ekspant vilket gör skrovet vridstyvt och starkt. Tack vare konstruktionsmaterial och värmekälla kan den här båten nyttjas under långa säsonger. Besiktningsprotokoll från 2024 finns. Se utrustningslista ovan för mer info.

Fakta om: Modern Bermuda Sloop 43ft
Designer

One-Off

Tillverkare

Custom

Motor

Yanmar

Längd

13,2 m

Bredd

3,14 m

Djup

2,27 m

Deplacment

9000 kg

Köl vikt

4000

Bränsletank

120+40 L

Skrov nr

1