Nimbus C9

Modellår: 2019

Plats: Hangö

Tillverkare: Nimbus

Pris: 167 000 €

En äkta Nimbus i modern, snygg skandinavisk design med hög kvalitet och i superbt skick! Båten är ytterst praktisk och erbjuder utmärkta köregenskaper även vid högre hastigheter.

Nimbus (Commuter) C9 prioriterar funktionalitet och rymlighet för att ge bästa möjliga komfort och rörelsefrihet för hela besättningen. Resultatet är; breda gångbord för enkel walk-around, extra stora skjutdörrar och lättillgänglig stuvning både inom- och utombords. Den rymliga styrhytten erbjuder fantastiskt naturligt ljus med en stor, skjutbar glaslucka och sikt nästan 360 ° tack vare de stora fönstren.
Den bekväma förarpositionen ger även utmärkt sikt och enkel åtkomst i alla riktningar vid dockning, även när du kör ensam.

Nimbus C9 är den perfekta båten för en mindre besättning nästan året runt tack vare den helt skyddade hytten med värmare som håller den varm och mysig. Men under en härlig sommardag ger de enorma öppna skjutdörrarna och takluckan en känsla som att sitta i en öppen day cruiser, eller varför inte sitta bekvämt utomhus i fören eller aktern.
Ett par kan enkelt övernatta under en längre resa tack vare det bekväma login i fören med separat toalett. Det finns också ett pentry med möjlighet till matlagning och ett litet kylskåp. I styrhytten kan flera personer äta, och aktersoffan kan användas som en tillfällig bädd.

Den unika ”air-stepped” bottnen, en 350 hk V8 Mercury Verado-utombordare och automatiska ZipWake-trimplan ger både utmärkta prestanda och säkerställer en mjuk gång.

I kombination med den fjärrstyrda bogpropellern är hanteringen av båten enkel och säker vid hamnmanövrerar.

Båten är i utmärkt skick, inga skador och säljs av den första ägaren.

Vinterförvaring i varm hall i Hangö, ca 1,5 timme väster om Helsingfors/Finland.
I priset ingår att båten levereras färdigt servad och sjösatt våren 2024!
 

FAKTA

Length: 9,35 m
Width: 2,95 m
Displ: 3 200 kg
Engine: Mercury Verado 350 Hp (only 60 hours)
Builder: Nimbus Boats Sweden

UTRUSTNING
För komplett utrustningsspecifikation se PDF-filen ovan, nedan följer några exempel:

Garmin electronics
Stove, fridge
Heater
Warm water
Toilet with septi tank
Trim tabs with automatic
Search light with remote control
Bow thruster
Teak deck

Skriv ut
Fakta om: Nimbus C9
Tillverkare

Nimbus Boats Sweden

Motor

Mercury Verado

Längd

9.35 m

Bredd

2.95 m

Deplacment

3200 kg

Bränsletank

320 L