Bu00e5tagent nTarga 37

Targa 37+ HiFly CFC

Modellår: 2016

Plats: Hanko

Tillverkare: Targa

Pris: 450 000 €

( 5 157 787 SEK / 3 355 538 DKK )

Skriv ut

Targa 37+, en enastående båt från den ansedda finländska båttillverkaren Targa. Detta är den ultimata kombinationen av elegans och prestanda, designad och skapad för det öppna havet.

Dess karakteristiska linjer och skrovdesign är inte bara visuellt imponerande utan även funktionella och säkerställer utmärkta sjöegenskaper även i utmanande förhållanden. Modellen 37+ innebär att skrovet i sin helhet är längre och har en negativ akterspegel. Det rymliga akterdäcket är perfekt för avslappnade dagar i solen, eller utomhusmiddagar, medan den imponerande flybridge:n ger en upphöjd utsiktspunkt för navigering. Båten är registrerad för 12 personer och har kojplatser för fem.

Då du kliver ombord på Targa 37+ möts du av en noggrant utformad interiör som utstrålar elegans och komfort. Den öppna planlösningen i salongen och pentryt skapar en känsla av rymd, förstärkt av stora fönster som fyller utrymmet med naturligt ljus. Högklassiga material och med uppmärksamhet på detaljer genomsyrar hela båten och gör den till en idealisk båt för även längre sjöfärder. Kaptenshytten i fören har en stor dubbelsäng, gott om förvaringsutrymme och en egen toalett. Gästhytten akteröver ger flexibilitet med sina två bäddar, en enkel och en dubbel. Den välordnade toaletten inkluderar en separat dusch.

Under huven, eller snarare under däcket, är Targa 37+ utrustad med två kraftfulla Mercury-motorer, med totalt 740 Hk som levererar imponerande prestanda och effektivitet. Oavsett om du kör i lugnt tempo eller trycker på gasen för spännande äventyr, hanteras båten med lätthet. Denna båt kommer med en generös utrustningslista som bland annat inkluderar: bogpropeller, autopilot, solpaneler, Eberspächer värmare, TV, fjärrstyrt ankarspel i för- och akter, bred dubbelakterport och backkamera.

Targa 37+ är ett bevis på Targas engagemang för utmärkelse inom båtbyggande. Med sin slående skandinaviska design, lyxiga interiör och enastående prestanda erbjuder den en oöverträffad upplevelse på havet. Oavsett om du utforskar kustvatten eller ger dig ut på långväga resor är detta en båt utformad för att göra varje ögonblick till havs oförglömligt.

Denna båt säljes av sin första ägare och har alltid förvarats vintertid i hall. Båten finns till påseende i Hangö, Finland.

Fakta om: Targa 37+ HiFly CFC
Designer

Botnia Marin -Targa

Tillverkare

Botnia Marin -Targa

Motor

Mercury

Längd

12,45 m

Bredd

3,50 m

Djup

1,1 m

Deplacment

8200 kg

Bränsletank

1350 L

Skrov nr

114

WIN kod

FI-BOM37114A616