Begagnade båtar
Language: EnglishSpråk: Svenska
SuomiDansk
Köp båt
Sälj båt
Sålda båtar - referenser
Sökuppdrag
 
Försäljningsvillkor
 
Blogg
Om Båtagent
Nyheter
Kontakta oss
 
Startsidan
Staffan och Susanne Lindberg i Finland, Åbo - Båtagent
Båtmäklare Finland
Båtmäklare Finland

Staffan och Susanne Lindberg

Båtagent Finland, Åbo Staffan har förmedlat 23 båtaffärer sedan han började september 2012.
Klicka här för utförlig referens lista över alla objekt

På jakt efter en ny långfärdsbåt kom vi för första gången i kontakt med Båtagent. Båtagents rediga och informativa hemsidor ledde till att vi ofta "slank in" för att kolla på nya prospekt. När vi en dag hittade en lämplig båt, tog vi kontakt med mäklaren för att besöka objektet. Presentationen var opartisk och mäklarens sakkunnighet imponerade. Att köpa båten via Båtagent kändes tryggt, och vi har aldrig behövt vara besvikna över vårt val.
Efter affären har vi åtskilliga gånger fått erfara att många seglare i Finland känner båten vi köpt - många andra Finländare än vi hade sett den på Båtagents hemsida.
Det är ett nöje att idag kunna säga att vi agerar som Båtagents representanter i Finland, och att få jobba med det som vi alltid drömt om - med båtar och segling.

Staffan och Susanne med hemmahamn i Åbolands skärgård vistas all möjlig tid i båten. Under de senaste 15 åren har de seglat längs såväl den finska som den svenska kusten. Det genuina seglingsintresset började med jollekappsegling men har senare övergått till långfärdssegling. Under våra seglatser har vi skapat många kontakter och ett stort nätverk, såväl bland seglare som bland yrkesfolk.

Under hösten 2012 kommer Båtagent Finland att köras igång på allvar för att vara fullt etablerat vid årsskiftet. MEN redan nu är alla båtentusiaster välkomna att kontakta oss i vilket ärende som helst.

Nu söker vi försäljningsuppdrag i Finland för Båtagents räkning. Vi kan erbjuda bra marknadsföring av båten både i Finland, Sverige och internationellt.

Epost: lindberg@batagent.se
Telefon: +358 45 8066994

Båtmäklare
26/5 -20 kl. 13:33
"Märkliga tider"

Sålda båtar