om båtagent

KUNDFOKUSERAD BÅTFÖRMEDLING  

Detta är Båtagent

Båtagent grundades i Stockholmsområdet år 2005 av Niklas Forsén. Efterfrågan på begagnade båtar växte snabbt och företaget expanderade med fler mäklare runtom i Sverige. År 2015 köptes företaget av entreprenören Anders Hultman från Göteborg. Förmedlingsverksamheten expanderade från Sverige och vidare till Finland, Danmark och Portugal. År 2023 fick företaget en finsk skeppare: Robert Renlund. Med 18 mäklare står Båtagent för lokal närvaro på en internationell marknad.

Vi förmedlar begagnade båtar på ett smidigt och tryggt sätt. Båtagent består av professionella mäklare som har bred kompetens och lång erfarenhet av båtar så väl som avancerade affärer. Vi fokuserar alltid 100% på våra uppdrag – utan några kopplingar till försäljning av nya båtar eller annan marin verksamhet.

Våra kännetecken

Lokal närvaro tack vare 18 mäklare i Sverige, Danmark, Finland och Portugal.

Intensiv och kraftfull annonsering av båtarna i hela Europa.

Förstklassig presentation av båtarna vi förmedlar.

100% fokus på våra uppdrag – utan några kopplingar till försäljning av nya båtar eller annan marin verksamhet.

Professionella mäklare med bred kompetens och lång erfarenhet av båtar och avancerade affärer.

Ett gott råd!

Att sälja sin båt är en ofta en process som kräver en insats i form av tid och engagemang. Går du i säljtankar är därför vårt råd att kontakta oss redan idag för att börja diskutera förutsättningar och upplägg. Vänta inte till samma vecka du önskar att båten ska lämna din båtplats med sin nya ägare: för att skapa en lyckad affär är god tid en nyckel.

Har du säljtankar, kontakta oss idag!

Sälja båten? Kontakta den mäklare som är ansvarig för området din båt ligger i via formuläret nedan.

Läs över 100 omdömen