Galeon 280 Flybridge

Modellår: 2007

Plats: Göteborg

Tillverkare: Galeon

Pris: 695 000 SEK

( 60 636 € / 452 151 DKK )

Såld 2021-08-30

Skriv ut

Galeon 280 är en båt med allt i ett. Här har man lyckats få in allt i en båt under 9m. Härlig salong, stor sittbrunn, flybridge med soldäck toa med dusch mixat med en fin inredning.

Galeon  280 är en av många modeller i ett stort och brett båtprogram. Här har man verkligen lyckats och få in det mesta på ett praktiskt och snyggt sätt med påkostad  hög kvalite på innredning, utrustning och detaljer. Med en Volvo Penta D4 tar dig säker fram på ett ekonomiskt och tryggt  sätt. Man kliver ombord på båten enkelt med den smarta peken och finurliga pulpiten.Lika enkelt tar man sig ut på badbryggan när det är dags för bad. Härlig stor sittbrunn täkt med kapell där man kan njuta av utsikten och en middag för hela besättningen utan att trängas. Med stora steg tar man sig enkelt upp till flybridgen där förarsoffan har  plats för 3 personer. Bakom soffan har du stort soldäck.
En fin lackad innreding i mahogny med ett magisk stor förpik med gått om skåp och stuvutrymme. På babordsida under salongen rymmer en dubbelkoj  samt 2 garderober. På styrbordssida akter om förpik finns toalett, handfat och möjlighet till dusch.
På babord sida i salong finns dinett med möjlighet att fälla ner bordet för att bädda och på styrbordsida har du köket med gott om avställningytar och stuv.
En praktisk båt med hög kvalite där man tillvarataget volymen optimalt mixat med en fin inredning i mahogny .

Fakta

Längd 8,83
Bredd 3,0
Diesel 400 l
Vatten 200 l

Utrustning
För komplett utrustningslista, se PDF-fil ovan, nedan följer några exempel på utrustning
Volvo Penta D4
Bogpropeller
Kylskåp
Wallas spis med 2 plattor

Fakta om: Galeon 280 Flybridge
Längd

8.83 m

Bredd

3.0 m