Hallberg-Rassy 342

Modellår: 2006

Plats: Norrköping

Tillverkare: Hallberg-Rassy

Pris: 1 690 000 SEK

( 146 073 € / 1 089 747 DKK )

Såld 2024-04-12

Skriv ut

Hallberg-Rassy 342 från 2005

Med denna Hallberg-Rassy 342 får du inte bara en båt, du får en livsstil. Den är perfekt för äventyr på havet, långa seglatser eller avkopplande helger med familjen. Om du är redo att ta ditt seglande till nästa nivå, är detta din chans att äga en båt som inte bara imponerar på vattnet utan också vid kajen.
Den Hallberg-Rassy 342 erbjuder en välplanerad layout med två rymliga hytter, vilket gör den perfekt för långfärdssegling och komfort på sjön.
EU-moms betalad

Ägarens hytt (akterkabin): är belägen i akterskeppet och erbjuder bra med utrymme och komfort. En stor dubbelsäng dominerar hytten och ger en lugn plats att koppla av efter en dag på vattnet. Hytten har även gott om förvaringsutrymme i form av skåp och garderober.

Förhytt (förpik): är även den rymlig och bekväm. Den har en V-formad dubbelsäng. Här finns också gott om förvaringsmöjligheter och naturligt ljus tack vare stora däcksluckor.

Kök:
Köket ombord på Hallberg-Rassy 342 är utformat för att uppfylla kraven hos även den mest kräsna kocken:
Pentryt är placerat direkt till babord i båten och är välutrustat med en spis/ugn-kombination, kylskåp, diskbänk med varmt och kallt vatten, och gott om arbetsytor. Det är utformat för att göra matlagningen till en glädje även under sjögång.
Förvaring: Köket erbjuder generöst med förvaringsutrymme för mat, redskap och köksutrustning. Skåp och lådor är smart designade för att hålla allt på plats även under krävande seglingar.
Matsal/salong: Köket är öppet mot salongsområdet, vilket skapar en social atmosfär ombord. En rymlig matplats med sittplatser för besättningen gör det möjligt att njuta av måltider i gemenskap.

Toalettutrymme finner man direkt på styrbord sida efter nedgången: Toalettutrymmet är utrustat med en marin toalett, handfat och duschmöjligheter. Hög kvalitet på sanitetsutrustning.

Sammanfattningsvis erbjuder Hallberg-Rassy 342 en välgjord och välutrustad layout för hytter, kök och toalett som gör seglingen till en bekväm och njutbar upplevelse.

För mer information eller för att boka en visning kontakta vår Mäklare Niklas Gustafsson

Båtens Egenskaper:
• Modell: Hallberg-Rassy 342, nr:007
• Byggnadsår: 2005, levererad 2006
• Längd: 10,32m
• Bredd: 3,42m
• Djupgående: 1,82m
• Motor: Volvo D1-30, 29 hk


Fakta om: Hallberg-Rassy 342
Designer

Germán Frers

Tillverkare

Hallberg-Rassy

Motor

Volvo Penta

Längd

10,32 m

Bredd

3,42 m

Djup

1,82 m

Deplacment

5300 kg

Bränsletank

165 L

Skrov nr

007