Saga 330HT

Modellår: 2022

Plats: Orust

Tillverkare: Saga

Pris: 2 895 000 SEK

( 254 010 € / 1 897 026 DKK )

Skriv ut

Här har inget sparats på. Ägaren har byggt om allt ifrån instrumentbrädan till fenderhållaren i aktern, allt är professionellt utfört i högsta standard. Detta är en båt för en finsmakare som uppskattar teknik och finess, inramat av all den kvalitet man får med när man investerar i en Saga.Extremt påkostad och synnerligen uppgraderad jämfört med originalet.


Extremt påkostad och synnerligen uppgraderad jämfört med originalet.
En Saga 330 HT-2022, med ytterst få motortimmar, båten andas nyskick, en perfekt båt för det svenska ombytliga sommarvädret. Förste ägaren säljer.
Båten har alltid förvarats inomhus i varmhall.
Sagas HT lösning är genial och det är smidigt att öppna upp salongsdelen. Med några enkla handgrepp stuvas kapellet undan, in i hardtoppen.
Skjutluckorna i taket, och de stora öppningsbara rutorna i salongen gör båten härligt luftig.Halvplanande med rak axel och en D4-270 från Volvo Penta ombesörjer framdriften.
All dokumentation finns tillgänglig, och VAT betald.

Följande förbättringar har den nuvarande ägaren låtit uppgradera sin båt med:

1
Ny design av instrumentbrädan, på grund av nya instrument såsom Victron Cerbo GX batteri-instrument samt Raymarines RMK 10 knappsats, medför att status på elsidan kan avläsas i en App i telefonen.

2
Teknikrummet är kompletterat med en mängd olika elboxar av fabrikat Victron, Cerbo X , laddare/inverter 12/3000/120 Multiplus med omställare för Lithium batterier.
Installationen är utförd av auktoriserad installatör.
All kabel är av premium kvalitet och riktiga/rätta dimensioner.
I övrigt återfinns alla manualer förvarade i plastbackar, uppmärkta och välorganiserade, vilket ochså innefattar en del verktyg.
Det finns även ett grenuttag samt kraftfull belysning överallt i teknikrummet.

3
Elkontakter 220V samt USB på ett flertal ställen.

4
Nyinredd ankarbox i fören med landströmskontakt samt dubbla 220V uttag, dessutom en specialbyggt fack för bergskilar.

5
Under passagerarsätet finns ett nyinrett tallriksskåp med kullagrade hyllor samt eluttag.
(obs Rörstrandsporslinet ingår ej)

6
Ovanför lådraden/tallrikskåpet, finns en Samsung 32" full HD TV med separata högtalar. Locket, där detta är monterat reglers med pneumatiska cylindrar.

7
Båten är utrustad med 2st VHF antenner, 1 st TV antenn, 1 st signal förbättrare för internet, alternativt om man vill streama TV. Även ett dubbelt signalhorn.

8
I aktern är fenderhållaren utrustad med 2st teakskivor som håller 2 st extra stora fendrar på plats. Det finns även plats för extra fenderlinor samt förtöjningslinor och för en båtshake placerad på rätt plats.

Fakta om: Saga 330HT
Designer

Saga

Tillverkare

Saga Boats

Motor

Volvo Penta D4-270

Längd

9,75 m

Bredd

3,24 m

Djup

1,05 m

Deplacment

4800 kg

Bränsletank

420 L

WIN kod

NO-SAG27004I122

Liknande båtar till salu