Salona 35

Modellår: 2012

Plats: Mariehamn

Tillverkare: Salona

Pris: 118 000 €

( 1 352 486 SEK / 879 896 DKK )

Såld 2024-02-29

Skriv ut

Salona 35 är en verklig “high performance cruiser” i behändig storlek både för längre etapper eller kortare dagsturer. Utmärkta seglingsegenskaperna i hela vindregistret gör båten till ett attraktiv alternativ även för den som vill kappsegla emellanåt.

Med denna 35-fotare har Salona lyckats kombinera modern design och snygga linjer med en klassisk inredning, inte konstigt att modellen är så eftertraktad!

Interiören är klassisk men funktionell, både ute till havs och i hamn. Till babord finns ett praktiskt L-pentry, med gott om förvar, spis, ugn samt kylbox. Till styrbord är ett rymligt kartbord som även fungerar utmärkt som ”ombord kontor”. Salongen har mycket ljusinsläpp och bekväma soffor, vilka även ger kojplatser för två och därtill ett klaffbord runt vilket hela besättningen trivs. I aktern finns en bred hytt till babord och till styrbord en rymlig toalett med dusch.

Salona 35 har dubbla kolfiberrattar som bidrar till den rymliga sittbrunnen. Där finns även rejält med stuvutrymmen, långa bänkar och ett stort, stabilt bord med klaffar. Akterbänken kan tas bort för att göra aktern öppen och sportigare och bredvid finns en port för enkel passage till badbryggan.
Däckslayouten är planerad för effektiv och bekväm segling med bla. skena för självskotande försegel.

Båten är uppgraderad med kraftigare motor än standard och har även sänkbar bogpropeller för enklare och säkrare hamnmanövrar.

Salona 35 har en kraftig, rostfri stålram som tar upp belastningen från köl och rigg för att avlasta skrovet.

Båten är i utmärkt skick, inte grundstött och säljs av första ägaren.

Finns i Mariehamn / Finland där den kommer att vinterförvaras i hall.

Fakta om: Salona 35
Motor

Yanmar 3YM30

Längd

10,40 m

Bredd

3,35 m

Djup

1,75 m

Deplacment

5000 kg