Scand 29 Baltic

Modellår: 2006

Plats: Faaborg Fyn DK

Tillverkare: Scand

Pris: 585 000 DKK

( 899 201 SEK / 78 452 € )

Såld 2023-08-22

Skriv ut

En Scand 29 är en motorbåt med mycket hög byggkvalitet. Det är hantverk när det är som bäst och utfört av duktiga norska båtbyggare. Båten är byggd i drygt 1 000 exemplar!

I förhållande till sin ålder har denna Scand 29 väldigt få och försumbara tecken på användning. Motorn har ett lågt antal timmar på bara 1 380 timmar.

Båten är utrustad med 2 separata sovhytter och en brits. I mitten av båten finns en trosa och en soffgrupp/matbord. Galären ger en bra riktig arbetsplats för båtens kock(ar). Det finns ett handfat med kallt och varmt vatten. Spis med 2 brännare och ugn. Här finns även plats för en bra kyl och en separat frys.

Ageter har en dubbelbädd med skåputrymme mitt emot båtens badrum med toalett och dusch. Det finns en uppehållstank, så toaletten kan användas i hamn.

I främre kabinen finns en bred koj med plats för 2-3 personer. I kojen i salongen finns plats för ett eller kanske två små barn eller juniorer.
Alla rum i båten används för att förvara allt som en familj behöver. Inget utrymme går till spillo!
I den stora sittbrunnen finns sittplatser för 6 personer runt ett stort bord som kan fällas ut för större sällskap.
Från rodrets solida och bekväma stol finns tillgång till enkel manövrering av båten. Det finns för- och aktertruster. Det hjälper till för säkra hamnmanövrar. Förankring är också lätt med det elektriska ankarspelet på badplattformen. På längre sträckor tar autopiloten över kontrollen.

På badplattformen sitter fästet för gummibåten som också ingår.

Båten drivs av en Yanmar dieselmotor på 290 hk. med endast 1 380 drifttimmar. Hastighet upp till 25 knop.

Den nya ägaren av denna mycket välskötta och bekväma båt kommer omedelbart att kunna njuta av livet till sjöss. Semester- eller weekendresor.

Fakta om: Scand 29 Baltic
Tillverkare

Scand

Motor

Yanmar

Längd

9.68 m

Bredd

3.28 m

Djup

.90 m

Deplacment

4100 kg

Bränsletank

400 L