Scanner 392

Modellår: 2010

Plats: Värmdö

Tillverkare: Scanner

Pris: 1 350 000 SEK

( 117 783 € / 878 278 DKK )

Såld 2023-06-22

Skriv ut

Vi presenterar stolt segelbåten Scanner 392 - en kvalitetsbyggd segelbåt som erbjuder enkel segling och en rymlig och mysig planlösning. Här hittar du en av de sist byggda och sjösatta Scanner 392. Båten
är designad och byggd av Nils Eric Olofsson

Scanner 392 är noggrant konstruerad och byggd med fokus på hållbarhet och pålitlighet. Varje detalj har tagits om hand för att säkerställa att båten uppfyller högsta standard när det gäller kvalitet och finish. Du kan känna dig trygg och säker i vetskapen om att du äger en båt som är byggd för att hålla och ge dig en långvarig seglingsupplevelse.


Segling blir enklare och mer avslappnad med den självslående focken på Scanner 392. Detta gör att du kan njuta mer av seglingen och fokusera på att utforska havet och uppleva friheten på vattnet.


Rymlig och mysig planlösning: Ombord på Scanner 392 möts du av en rymlig och mysig planlösning som är perfekt för familjer och vänner. Salongen är inbjudande med gott om utrymme att koppla av och umgås. Den smarta layouten inkluderar även en välutrustad pentry där du kan tillaga läckra måltider och njuta av dem vid den generösa matplatsen. Båten erbjuder också bekväma sovplatser för att säkerställa en avkopplande nattsömn efter en dag på vattnet. Det som utmärker Scanner 392 är den majstätiska akterkarbinen. Du når den antingen via köket om babord eller genom taoletten om styrbord.

Uppe på däck finner du en klassisk layout med alla fall nerdragna till sittbrunnen. Du finner det praktiska flexiteaken på däck och i sittbrunnen som ger ett ordentligt fäste i vått och torrt. Sprayhooden och det rymliga sittbrunnskapellet ger ett gott intryck.

Fakta: 
Löa: 11,92m
Bredd: 3,60m
Djup: 1,95m
Depl: 6,100kg
Motor: VP D1-30
Bränsle: ca 100l
Vatten: ca 175l

Utrustning:
För komplett utrustningslista se PDF-fil ovan, här följer några exempel: 
Plotter
Autopilot
VHF
Storsegel 
Självslående fock
Dieselvärmare
Varmvattenberedare

Fakta om: Scanner 392
Längd

11.92 m

Bredd

3.60 m