Sunseeker Manhattan 64 Mark II

Modellår: 2004

Plats: Hangö

Tillverkare: Sunseeker

Pris: 495 000 €

( 5 673 566 SEK / 3 691 092 DKK )

Såld 2023-08-15

Skriv ut

Sunseeker Manhattan 64 är en motoryacht för båtägaren som vill ha något alldeles extra för upplevelser av fart, komfort och representation. Den välutrustad och klar för långa härliga båtturer och upplevelser.

Sunseeker Manhattan 64 är en motoryacht som utstrålar en imponerande kraft och skönhet. En storslagen båt som uppmärksammas för båtens goda prestanda, komfort och design. Finishen i inredningen är imponerande kvalitetsmaterial samt med fina träarbeten i högblank lack. 
 
Den erbjuder även ett flexibelt och bekvämt boende. Här finns tre stora hytter, samtliga med egna badrum, samt en besättningshytt i aktern med två kojer och egen toalett. 
 
Akterdäck är en stor och rymlig uteplats för umgänge och avkoppling i solen. 
En hydraulisk sänk- och höjbar simplattform underlättar avsevärt användingen av tenderbåten, en Zodiac 325 Jet rib.


En glasvägg med en stor skjutdörr avskiljer uteplatsen från den akterliga salongen. Här finns en bekväm stor lädersoffa och soffbord som fungerar som matplats och avkoppling framför den stora TV-skärmen med audio uppkoppling. Utmed babord sida finns ett lättarbetat och välutrustat barkök med kokmöjlighet, skåp, barskåp, diskmaskin kylskåp och ismaskin.
 
Framför salongen finns en bekväm funktionell förarplats. Förarmiljön är mycket praktisk, fri utsikt och med tillgång till navigationsutrustning samt övriga motorinstrument. 
 
Motorrummet med nedgång från akterdäcket rymmer två Caterpillar 3406 dieselmotorer på vardera 800 hästkrafter samt övrig teknisk utrustning såsom två stycken Kohler Generatorer.
 
Manövreringen av båten hanteras smidigt och lätt med Yacht Controll enheten som styr både motorerna samt för och akter sido-propellrarna.
 
 

 

Kontakta ansvarig mäklare:Robert Renlund

Båtmäklare Finland & Baltikum

Telefon: +358(0)40 3100 066
E-post: robert@batagent.fi
Läs mer om Robert Renlund
 

Fakta om: Sunseeker Manhattan 64 Mark II
Tillverkare

Sunseeker

Motor

Caterpillar 3406

Längd

19.92 m

Bredd

5.20 m

Djup

1.65 m

Deplacment

30000 kg

Bränsletank

3000 L

Liknande sålda båtar