Targa 31 Bu00e5tagent

Targa 31 Mk II

Modellår: 2005

Plats: Kimito / Hanko (Finland)

Tillverkare: Targa

Pris: 132 000 €

( 1 535 290 SEK / 985 762 DKK )

Skriv ut

Targa 31 Mk II är en av de nästan legendariska modellerna från det välkända finländska varvet Botnia Marin. En mycket högklassisk, praktisk och stabil båt för alla väder och årstider, både för längre etapper till havs och kortare turer i skärgården. Fungerar utmärkt även som arbetsbåt.

Som alla Targa båtar har även denna djupt V-botten, relativt hög vikt tack vare mycket stabil konstruktion. Båtens sjöegenskaper är utmärkta med tyst och mjuk gång även i häftigare väder!

Den ombonade, tysta och rymliga hytten är ljus och har utomordentligt bra sikt i alla riktningar. Förarplatsen är mycket ergonomisk med bla. möjlighet att vinkla ratten.
Stora skjutdörrar på båda sidorna gör det behändigt att komma ut på däck vid hamnmanövrar.
I salongen sitter hela besättningen bekvämt och där finns även ett nedsänkbart bord. Under kartbordet finns ett lite pentry och till styrbords ett kylskåp.
I fören är en hytt med kojer för 2 personer samt skåp. Akterut och under salongen är en bred dubbelkoj samt en normal koj. I aktern finns även toaletten med duschmöjlighet.

Utomhus finns rejält med utrymme både i fören och på akterdäcket. Dessutom har båten breda och skyddade gångbord för att enkelt och säker röra sej på däck. Från aktern kommer man behändigt ut på badbryggan via en bred port och även det stabila räcket är öppningsbart både till styrbord och babord.
I fören och aktern finns stora förvar som rymmer allt nödvändigt och lite till.
Targa 31 har en ”Flybridge” där man kan njuta av vädret samt manövrera båten med ännu bättre sikt i alla riktningar.

Båten är utrustad med dubbla Volvo Penta motorer för högre säkerhet och prestanda, marschfart kring 30 knop och toppfart närmare 40 knop. Dubbla motorer och bogpropeller gör båten enkel att manövrera i hamnarna, även ensam.
Motorerna samt övrig utrustning är professionellt servade regelbundet.

Denna Targa 31 är i mycket bra och snyggt skick samt är vettigt utrustad.
Säljs av andra ägaren.

Fakta om: Targa 31 Mk II
Tillverkare

Targa Finland

Motor

2 x Volvo Penta KAD 300, 570 hp

Längd

10,14 m

Bredd

3,15 m

Djup

1 m

Deplacment

6000 kg