Michael Staufeldt-hero-images

Båtmäklare
Danmark Øst

Båtmäklare östra Danmark

Michael Staufeldt är vår båtmäklare i Danmark öst och har arbetat inom sjöfartsindustrin nästan hela sitt liv. Michael började sin professionella karriär till sjöss, men efter en kort tid där, hamnade han på landsidan med ansvar för teknisk drift och senare bolagsstyrning inom sjöfartssektorn.

Michael har arbetat 16 år som projektledare och VD utomlands, där han har bott med sin familj i Tyskland, England, Sverige och Afrika, senast som chef för en svensk holländsk joint venture som tillhandahåller hamntjänster i de skandinaviska länderna. Michael utgår från sitt kontor strax norr om Köpenhamn.

Ända sedan Michael bestämde sig för att gå sjövägen, har han varit intresserad av fritidsbåtar, något som började redan under tiden på Sjöfartsskolan, där fritiden spenderades med dingesegling i Alssund.

Efter det att Michael tog hyra som styrman för första gången, köpte han sin första segelbåt, en IF. Sedan dess har det alltid funnits en båt i familjens ägo, Maxi 95, Great Dane 28, Larsen 25, Bianca 107, folkbåt, Hanse 400, en Halberg Rassy 37 och senast en Hallberg Rassy 38. Totalt har det blivit till 38 år med segling i Skandinavien, norra Europa och England i egen båt.

Skepp eller fritidsbåt, Michael är väl bekant med de flesta fartyg och båtar. Tekniskt sett finns det sannolikt inte en situation som han inte har upplevt, och om du vill veta något om bogserbåtar, så är det Michael du skall sitta ner och prata med.

Michael pratar förutom danska, flytande svenska, engelska och tyska och har fortfarande sina kapten\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\'s Papers, som han har upprätthållit genom ad hoc-arbete på de fartyg han har förvaltat.

Jag har 9 båtar till salu just nu

{{total}}av {{boats.length}} båtar

Jag har tidigare sålt 50 båtar sedan April 2019

{{total}}av {{boats.length}} båtar