Jeanneau Sun Odyssey 37

Modellår: 2000

Plats: Karrebæksminde

Tillverkare: Jeanneau

Pris: 650 000 DKK

( 999 113 SEK / 87 169 € )

Såld 2023-10-01

Skriv ut

Jeanneau Sun Odyssey 37, två kabinor version från 2000 i gott skick med massor av utrustning till boende och long term cruising.

Jeanneau Sun Odyssey 37 är den fortsatta utvecklingen av den tidigare Jeanneau Sun Odyssey 36.2, där 37an är en fot längre, men 10 cm smalare, har dock 15% större segelyta, vilket innebär att hon inte bara är något större, men också har betydligt bättre seglingsegenskaper. Med Sun Odyssey 37 kommer du mycket nära en prestandakryssare av denna storleken. Jeanneau Sun Odyssey 37 designades av Jeanneaus husdesigner Jacques Fauroux.


Denna JSO 37 är från 2000 och i den mer lyxiga tvåkabinversionen, där du har två masterkabinor och en mycket stor toalett / badrum med en dedikerad duschavdelning och direkt tillgång till ett stort våtskåp, till dom våta regnkläderna. Den främre kabinan och salonen är desamma på båda versionerna av 37an, och med de många och stora fönstren upplever du en ljus och vänlig inredning med gott om utrymme och gott om förvaringsrum överallt.

Pentryt är mycket välutrustat med bland annat kallt och varmt vatten, två hoa, saltvattenkran, ENO-spis och en jättekylare med en liten frys till isbitarna.

Nuvarande ägare har tagit väl hand om båten, där de bland annat har byt ut teakdäcket med ny FlexiTeak, köpt helt nya Elvström segel, nya fall och linor, förnyat tak och sidofönster och bytt alla instrument och batterier. Nyare, formsydda sittbrunnsdynor i fint läder har också lagts till det bekväma livet i hamn.

Denna båt har utrustats med en targabåge, på vilken solceller är fästa för kontinuerlig laddning av förbrukningsbatterierna. På denna finns det även davider till o hänga dinghyn, och för de mycket soliga dagarna kommer du att kunna njuta av skuggan i cockpit under den fina skräddarsydda bimini. Självklart finns det ett fullt sittbrunnskapell för de svalare vår- och höstkvällarna. Hon har utrustats med nästan allt inom Navigation, såsom radar, plotter, AIS, autopilot, etz.

För regelbunden cruising med familj och eller vänner har du gott om utrymme överallt för både bagage och proviant till att vistas ombord även under den långa semestern.

Du kan ladda ner hela utrustningslistan som pdf-fil från Båtagents hemsida. Om du behöver ytterligare information, vänligen kontakta ansvarig mäklare via e-post eller telefon.  

Data:
LOA 11,40 m 
Beam 3.70 m 
Draft 1,93 m
Displacement approx. approx. 6,4 t 
Ballast approx.  2.000 kg
Water approx. 260 l
Fuel tank approx. 115 l
Black water tank approx. 1 x 60 l

Fakta om: Jeanneau Sun Odyssey 37
Designer

Jacques Fauroux

Tillverkare

Jeanneau

Motor

Yanmar

Längd

11.40 m

Bredd

3.70 m

Djup

1.95 m

Deplacment

6500 kg

Bränsletank

114 L

WIN kod

FR-IRI00170F000

Ståhöjd i kabiner

1.90 m