Lyckad båtförmedling i Lissabon

Såld båt i Lissabon: Svenskägd Nauticat 43 fann sin nya, svenska ägare, genom Båtagents mäklare i Portugal – Niklas Forsén på Portugalagent.
Nu har vi sålt en fin äldre dam i Lissabon – Frenesi af Öregrund. En Nauticat 43 som seglades ner från Sverige till Portugal och Lissabon under sommaren 2019. Efter september 2019 har båten haft hemmahamn i Marina Parque das Nações i Lissabon. Under sensommaren 2020 bestämde sig ägarna för att skaffa husbil i stället varför man vände sig till oss på Båtagentoch Portugalagent. Vi lade ut båten till försäljning i slutet av augusti och i oktober var båten såld.

Givetvis har vi haft en del utmaningar med pandemin. En del spekulanter har inte velat resa i samma utsträckning som tidigare vilket vi givetvis har stor förståelse för. Under visningarna som vi ändå genomfört har vi följt de ganska restriktiva regler som gäller i Portugal. Munskydd på, endast en spekulant (eller ett sambopar) i båten samtidigt och ingen mäklare som nosar dem i örat i trånga utrymmen.

Sälja båt som ligger i Portugal? Så här går det till med Båtagent och Portugalagent:

Genom ett nära samarbete mellan Båtagent och Portugalagent, där Portugalagent är franchisetagare i Portugal åt Båtagent kan vi förmedla båtförsäljning på plats i Portugal.

Hela upplägget med genomgång av båten, avtal m m blir på svenska. Marknadsföringen och annonsering sker genom Båtagents försorg vilket borgar för en bred annonsering både på webben och i valda tidningar. Självfallet kommer båten även annonseras brett i hela EU. Både på engelska och svenska.

Kontakt med båtmäklare i Portugal:
Båtagent Portugal
Tel: +46-70-592 60 76
Mejl: niklas@batagent.se