Välkommen till Båtagent 2.0! 

Välkommen ombord på vår nya hemsida, rykande färsk och redo att göra livet enkelt för alla som letar ny båt. 

Välkommen ombord på vår nya hemsida, rykande färsk och redo att göra livet enkelt för alla som letar ny båt. Vi har tagit med oss erfarenheterna av över 2000 annonserade båtar på vår gamla hemsida och kokat ihop med ny teknik och modern design – detta är resultatet. 

Först lite historia. Båtagent grundades 2005 av Niklas Forsén som tog hjälp av Niklas Karlsson (Klejm AB) för att bygga Båtagents hemsida. Karlsson var gymnasiestudent och med ett otroligt driv och stort intresse för kodning lyckades han bygga hemsidan som blev navet i Båtagents framgång under många, många år framöver. Hemsidan var vid lanseringen 2005 hypermodern och fullspäckad med spännande funktioner. Med endast ett mindre antal uppdateringar stod sig hemsidan ändra fram till idag, 18 år senare! 

Vår nya hemsida, eller låt oss kalla den Båtagent 2.0 😊, har framför allt fått ett nytt utseende, modernare och enklare att navigera. Men att sidan även är byggd med modern teknik på en ny plattform möjliggör nya funktioner som idag är grundläggande. Till skillnad mot den förra hemsidan är den nu exempelvis helt anpassad för mobil och vi kan utveckla sidan vidare utan att behöva knacka gammal kod. 

Vi har behållit alla de funktioner som uppskattats av alla 100-tusentals besökare genom åren, med exempelvis listan över alla sålda båtar där man kan titta på bilder och läsa om över 1700 olika båtar. Dessutom har vi lagt till efterfrågade funktioner som exempelvis filtersökning i listorna och en bevakningsfunktion. 

Vi ser fram mot 18 år till med Båtagent 2.0. Välkommen att surfa runt och vi hoppas du ska känna dig som hemma!