Arcona 430

Modellår: 2009

Plats: Lovisa

Tillverkare: Arcona

Pris: 295 000 €

( 3 381 216 SEK / 2 199 742 DKK )

Såld

Skriv ut

Arcona 430 är en fantastisk kombination av "High Performance Cruiser" och familjebåt även för längre etapper. En mycket vacker, välutrustad och högklassisk båt byggd av det erkända Arcona Yachts varvet.

Layouten är klassisk och välfungerande med mycket vackra träytor, men känns ändå modern tackvare de ljusa materialen. I fören finns en lyxig ägarhytt med egen toalett samt dusch. I aktern 2 stora hytter för övrig besättning samt ytterligare en toalett med dusch.
Salongens bredd, höjd och ljus skapar en öppen atmosfär och ger utrymme även för en större besättning.
Den L-formade pentryn är utmärkt för matlagning även under segling och dessutom finns ett rejält navigationsbord som även kan användas som ”ombord kontor”.

I sittbrunnen sitter hela besättningen bekvämt runt det stora, nedsänkbara bordet.

 

De härliga seglingsegenskaperna gör båten verklig konkurrenskraftig på tävlingsbanorna, men är förstås även till stor glädje för den krävande familjeseglaren som njuter av fart och ”feelis”.

 

Just denna båt blev utsedd till ”Performance Cruiser of the Year in Europe 2009” och har även använts i Arcona 430 broschyren!

Båten vinterförvaras nu i varm hall i Lovisa 1,5 timmar österut från Helsingfors.
I priset ingår lyft och sjösättning, förvaring i varm hall, motorservice, bottenmålning, vaxning och båten seglingsklart våren 2023!

Fakta om: Arcona 430
Designer

Stefan Qviberg

Tillverkare

Arcona Yachts

Motor

Yanmar 4JH4AE

Längd

13.15 m

Bredd

3.95 m

Djup

2.28 m

Deplacment

9 kg

Bränsletank

200 L