Hanse 430E

Modellår: 2007

Plats: Nacka

Tillverkare: Hanse

Pris: 1 650 000 SEK

( 143 957 € / 1 073 452 DKK )

Såld 2023-11-02

Skriv ut

Segelbåten Hanse 430E från 2007 är en elegant och modern segelbåt som kombinerar prestanda, komfort och stil på bästa sätt. Med sin högkvalitativa konstruktion och smarta design har denna båt blivit en favorit bland seglingsentusiaster runt om i världen. Hanse 430E erbjuder en fantastisk seglingsupplevelse och är perfekt för både kortare utflykter och långa segelturer.

Denna Hanse 430e är i gott skick och kommer välutrustad och uppdaterad. Hon har en rymlig och säker sittbrunn med dubbel rattstyrning och är utrustad för att kunna seglas med få besättningsmedlemmar, med elektrisk fallsvinsch och självslående fock, infällbar bogpropeller och elektrisk ankarspel. Prestandan matchar de moderna designfunktionerna och hon är en sann glädje att styra. Denna specifika 430e har den populäraste layouten med en stor mittlinjesäng framtill med eget badrum (en riktig ägarhytt) och två dubbla akterhytter med delade faciliteter. Perfekt för prestandasegling med familj och vänner.

Tidigare och nuvarande ägare har gjort betydande uppdateringar. Hanse 430 E där E står för epoxi resin. Detaljerade utrustningslistan i Pdf ovan.

Enkel segling:
Hanse 430E är utformad för att erbjuda enkel och smidig segling för både erfarna seglare och nybörjare. Med sin välkonstruerade och intuitiva layout är båten enkel att manövrera och kontrollera. Det dubbla rattsystemet gör att du kan styra båten på ett säkert och effektivt sätt. Segling blir ett nöje ombord, oavsett om du seglar i lugna farvatten eller utmanande förhållanden. I trånga hamnar har du den väl tilltagna infällbara bogpropellern att tillgå.

Interiör:
Hanse 430E imponerar med sin moderna och elegant inredning som skapar en bekväm och lyxig atmosfär ombord. Salongen är rymlig och ljus med gott om utrymme för avkoppling och socialt umgänge. Båten har en välutrustad pentry med spis, ugn, kylskåp och diskho, vilket gör det enkelt att förbereda måltider även under längre seglingar. Hanse 430E har tre rymliga sovhytter med bekväma sängar och två toaletter för att säkerställa en bekväm vistelse för upp till åtta personer.

Extriört:
Hanse 430E imponerar med sin rymliga och bekväma sittbrunn. Den generösa utrymmet gör det möjligt för besättningen att röra sig fritt och bekvämt ombord. Här finns gott om plats för att koppla av, umgås och njuta av seglingens glädje. Sittbrunnen är utrustad med bekväma sittplatser och erbjuder en idealisk plats för sociala aktiviteter eller att helt enkelt ta in den vackra omgivningen medan du seglar. I övrigt är detta en modell som har ett "rent däck" där de flesta tampar går under däck. Badbryggan imponerar med sin storlek.

Seglingsegenskaper:
Hanse 430E är känd för sina utmärkta seglingsegenskaper och erbjuder en imponerande prestanda till sjöss. Den är utrustad med en modern riggning och ett generöst segelområde, vilket ger snabbhet och manövrerbarhet även i utmanande vindförhållanden. Båten är enkel att hantera och erbjuder en stabil och smidig seglingsupplevelse för både erfarna seglare och nybörjare. Hanse 430E är byggd för att prestera och leverera en spännande segling.

Data:
LOA 13.30 m, 43´7˝
Längd 13.15 m, 43´2˝
Längd vattenlinjen 12.00 m, 39´4˝
Bredd 4.18 m, 13´9˝
Djup 2.20 m, 7´3˝ (standard)
Vikt 10.4 t 
Ballast approx. 3,200 kg / approx. 7,064 lb
Water approx. 325 l
Fuel tank approx. 230 l
CE Certificate A (ocean)
Motor Yanmar 4JH4E, 4 cylinder 55 hp
Motortimmar ca 950
Yanmar SD-50 SailDrive
Gummibälg bytt – 2021

Fakta om: Hanse 430E
Längd

11.15 m

Bredd

4.18 m