Dehler 34 DD

Modellår: 2005

Plats: Hunduddens varvsförening

Tillverkare: Dehler

Pris: 940 000 SEK

( 83 359 € / 622 056 DKK )

Såld 2023-12-01

Skriv ut

Dehler 34 DD är en 2-kabinders, snabbseglande kvalitetsbåt. Fin känsla under segel och i hamn. Första ägaren säljer sin båt från 2005.

Dehler 34 upplevs som en modern båt med en väl fungerande layout både i sittbrunn och under däck. Därför har hon blivit omåttligt populär bland både inbitna kappseglare och familjer som bara vill njuta av skärgården med stil och seglingsglädje. Detta exemplar har en komplett segelgarderob så väl för kappsegling som fartfylld familjesegling. Båten passar extra bra för att kappsegla DH med, då kölen är lite djupare vilket innebär ett högre rätande moment. Högre rätande moment är även en fördel vid familjesegling.

Välbeprövad utformning i sittbrunn med vinschar och reglage där man vill ha dem gör seglingen effektiv och njutbar. Allt löpande på båten är fortlöpande uppgraderat. Segelgarderoben från Noth sails är komplett och uppdaterad.

Invändigt kommer hon med en klassik inredning med ett L-format pentry om babord bestående av dubbla hoar, spis med ugn samt en kylbox. Akter om pentryt är ingång till en fin dubbelkoj med bra förvaringsutrymmen. Om Styrbord finns en rymlig toalett och ett navigationsbord. Centralt i båten en härlig salong där hela besättningen får plats för en härlig middag eller samkväm. I fören en fin dubbelkoj. Båten har även fina stuvutrymmen som nås från sittbrunnen.

Dehler 34 DD är en kvalitetsbåt, från köl till masttopp. En båt för alla som älskar att segla, helt enkelt.

Fakta om: Dehler 34 DD
Designer

Judel&Vrojlik

Tillverkare

Dehler Yacht Bau

Motor

Volvo Penta MD 2020

Längd

10.21 m

Bredd

3.25 m

Djup

2.07 m

Deplacment

5300 kg

Bränsletank

76 L

WIN kod

DE-DEH67080K405